Pressmeddelanden och pressreleaser ett effektivt samt roligt kommunikationssätt

Att kommunicera med ett pressmeddelande  är ett effektivt och väl beprövat sätt för både företag eller organisationer. Pressmeddelanden förenklar din process med att tala om för marknaden vad som komma skall. Via pressmeddelanden upprätthåller du en bra kommunikation med marknaden.

I början publicerades pressmeddelanden bara i tidningarna. Men idag, tack vare utveckligen kom Internet och vi kan nu publicera pressreleaser/pressmeddelanden mycket snabbare och sprida dem över hela världen via nätet/sökmotorer.

En pressrelease är ett meddelande med nyhetsvärde som du gör tillgänglig för media/marknaden. Via pressmeddelanden kan du berätta om kommande projekt eller informera om nyheter. En pressrelease/pressmeddelande kan användas om ditt företag/organisation vill informera om en ny produkt som ska lanseras. Alla som har intresse rörande ditt pressmeddelande kommer att läsa nyheten. Pressmeddelanden/pressreleaser skickade via Trean.nu innebär en maximal spridning i sökmotorer såsom Google.

Vad ska jag tänka på vid skapandet av mina pressrelease samt pressmeddelanden

En pressrealease/pressmeddelande inleds med en rubrik och väldigt ofta med en ingress. Sedan följer brödtexten där uttalanden av relevanta personer i företaget eller organisationen kan inkluderas, kanske berättar ditt pressmeddelande om vad kläderna har för stil eller designer. Eller så citerar du dina pressmeddelanden vad en recensent sagt om just det du vill informera om.

I slutet av pressreleasen delar du med dig av organisationens kontaktuppgifter. Adress och telefonnummer och mail, är alla att föredra. Det allra viktigaste i pressreleaser samt pressmeddelanden är att företagets eller organisationens namn och vilket datum pressreleasen är publicerad syns tydligt. Detta för att man enkelt kan se att nyheten är aktuell. Det bästa är att publicera dina pressreleaser samt pressmeddelanden på en vardagsmorgon så den hinner sprida sig i dagen flöde av kommunikation.

Förse dina läsare med högupplösta bilder, och annat material. Det ska vara enkelt för dem att följa allt som händer i eran värld!

Därför ska du skicka pressmeddelanden/pressreleaser via Trean.nu

Alla pressreleaser som kommuniceras via Trean.nu presenteras i lätt orienterade och lättillgängliga pressrum. Allt som publiceras i pressrummet har sökmotoroptimerats av företaget Flighton AB (ledande företag inom sökmotoroptimering) När du publicerar en pressrelease/pressmeddelande via Trean.nu som skapats samt optimerats av Flighton kommer denna att synas på en kommunikationsplattform som pratar naturligt med Google. Detta innebär att dina pressmeddelanden samt pressreleaser kommer få en maximal publicitet.

PR-Byrå – Trean.nu

Vi är Sveriges mest kostnadseffektiva kommunikationsplattform.

Kommunikationsplattform

Trean är en sökmotoroptimerad kommunikationsplattform som ger spridning.

Pressmeddelanden/Pressreleaser

Ta del av våra riktlinjer om hur du skriver pressmeddelanden/releaser som ger genomslag.