Sveriges mest kostnadseffektiva kommunikationsplattform

PR-Byrån Trean är din digitala kommunikationsplattform.
Pressmeddelanden är ett väl beprövat och effektivt kommunikationssätt. Denna kommunikationsmetod har alltid varit och kommer i vår tro alltid vara det mest populära kommunikationssättet för att nå ut med sitt företags eller organisations kommande händelser och nyheter!

Kommunikationsplattformen Trean.nu hjälper dig att få ut den information du vill rörande ditt företag och hjälper dig att skriva PR-meddelanden och pressreleaser.

Treans ambition med kommunikationsplattformen

Vår ambition är att för organisationer och företag kunna erbjuda en kommunikationsplattform inom digital PR till bästa pris och störst bredd! PR med högsta kvalitet ska inte vara dyrt. Tanken är att alla ska kunna kommunicera via pressmeddelanden. Stora företag som små! Alla ska kunna nå ut på samma sätt.

Vi tror på en resultatinriktad kommunikation där enbart resultat är det som styr.

Kommunicera dina pressmeddelanden och företagsnyheter via oss

Trean.nu finns för att alla företag och organisationer. Vi vill att alla ska kunna skicka ut nyheter digitalt. Via våra optimerade distributionslistor når du marknaden på bästa tänkbara sätt. Dina pressmeddelanden får även en bred utspridning via sociala medier. Kommunicera dina pressmeddelanden via Trean.nu.

Kommunikationsplattformen som fokuserar på sökmotoroptimering

PR-Byrån Trean är skapad av Flighton AB, ett företag med genuin kunskap och kompetens inom sökmotoroptimering. Flighton tillhandahåller den mest effektiva sökmotoroptimering på marknaden. Detta arbete ligger i grund till att dina pressmeddelanden och pressreleaser kommer synas väl i sökmotorer såsom Google. Trean.nu kommunicerar era tjänster, produkter och visioner på ett kreativt och intresseväckande sätt.

Pressrum med automatisk publicering

Blir du kund hos Trean.nu får du tillgång till ett eget pressrum på vår optimerade plattform. Att bygga upp ett proffesionellt pressrum är både roligt och effektivt då det stärker ditt varumärke. Via ditt pressrum samlar du alla dina nyheter, bilder filmer och annat relaterat material du vill få ut på marknaden. Vi erbjuder även våra kunder ett script som publicerar nyheterna automatiskt på din hemsida när du skickar en nyhet eller pressmeddelande via Trean.nu.

Nyheter är till för att spridas
Vill du informera om ett kommande samarbete eller en teaterpremiär? Vill du nå ut till allmänheten med en specifik nyhet som du vill informera om. Vi hjälper er! Vi ser till att världen får ta del av dina nyheter och att folk blir upplysta av alla nyheter du publicerar via oss.

Historisk kommunikation
Vi har i urminnes tider kommunicerat med olika ljud, miner och rörelser med varandra. Kommunikationen finns självklart i djurvärlden men tveksamt om de använder media! Som tur är går utvecklingen framåt. Så fort vi lärt oss skriva uppstod nog det allra första “pressinläggen” målat i en grotta eller ristat på en runsten någonstans i världen. Hand i hand med att utvecklingen går framåt gör tack och lov även tekniken det!

Istället för att sitta och rista in ditt press meddelande i en sten så är du välkommen till oss!

Trean.nu är det absolut senaste inom PR. Vi erbjuder dig det modernaste, mest kvalitativa, och populäraste sättet att nå ut idag!

PR-Byrå – Trean.nu

Vi är Sveriges mest kostnadseffektiva kommunikationsplattform.

Kommunikationsplattform

Trean är en sökmotoroptimerad kommunikationsplattform som ger spridning.

Pressmeddelanden/Pressreleaser

Ta del av våra riktlinjer om hur du skriver pressmeddelanden/releaser som ger genomslag.